EDIFICACIÓ

_Rehabilitació d’habitatge unifamiliar aïllat, per a turisme rural, a Ribes de Freser

_Habitatge unifamiliar aïllat a Sant Martí de Centelles

_Espai ARTIUM

_Edifici plurifamiliar a Manresa

_Garatge semi-soterrat a Campdevànol

_Peritatge sobre l’elevació d’una solera i el desplom d’un edifici a Manresa

_Habitatge unifamiliar aïllat a Calders

_Habitatge unifamiliar aïllat a la Vall d’Uxó

_Habitatge unifamiliar entre mitgeres a Manresa

_Consolidació i reparació de mur de contenció

_Ampliació del local social de Castellcir

_Reforma d’habitatge en masia, a Castellnou de Bages

_Enderroc parcial i consolidació de nau industrial

_Modificació puntual del planejament i avaluació ambiental

_Edifici plurifamiliar a Manresa

_Habitatge unifamiliar aïllat a Casatelldefels

_Reforma de  Cobert Agrícola

_7 Habitatges unifamiliars en filera a Premià de Mar

_Reforma de piscina i jardí a Sant Feliu Sasserra

_Edifici plurifamiliar a Manresa

_2 Edificis plurifamiliars a Blanes

_Habitatge en nau industrial a Reus

INTERIORISME
_Botiga de moda a Madrid

_Reforma i ampliació del Casino de Marbella

_Sabateria a Lanzarote

_Llibreria a Lanzarote

URBANISME
_Legalització i ampliació de casa de colonies

_Modificació puntual del planejament vigent i avaluacio ambiental simplificada

_Pla especial per a la rehabilitació d’una masia i la implantació d’una protectora d’animals a Aguilar de Segarra

ARTICLES
_El barri antic de Manresa

_El dret a la ciutat

_Les llums de Nadal

ART
_Gravats

_Esbossos

3D
_3D Arquitectura

_3D Art

_3D Varis

LLISTAT DE PROJECTES

INFORMACIÓ

MARC BALLUS
Arquitecte

Reconstrucció de coberta i façana, i disseny interior d’espai de degustació en el celler cooperatiu

Artés


El projecte va consistir en la reconstrucció d’una part del celler cooperatiu d'Artés, Artium, que es va veure afectada per l'ensorramentde la teulada, i una de les façanes.
La coberta es planteja com era l'anterior, amb encavallades de fusta, però per a la façana es planteja una nova solució, perquè doni més il·luminació i transparència, i un nou caràcter a l'edifici.
També s'aprofita l'actuació per a fer un nou disseny a l'espai interior, on s’hi ubiquen la nova botiga i l’espai de degustació. A part s’utilitza un espai que antigament no era accessible, la part superior de les tines, per col·locar-hi la no va sala de tastos.
Es va arrencar el paviment superposat per tal de poder recuperar el paviment continu original, i les tines es van decapar per poder deixar vistes les diferents capes de pintura prèvies.
A la part exterior es va plantejar una tarima per donar lloc a la terrassa exterior i a l’escala i la rampa per salvar el dsenivell.